vrijdag 27 januari 2017

Oriënt Express Trein Inspiratie Deel 2

Hallo vrienden, even een kleine blogpost met een update van sieraden die zijn geïnspireerd op de oude Oriënt Express treinwagons. Ik had weer wat nieuwe armbanden en oorbellen gemaakt in deze prachtige kleuren en stijl van de oude treinwagons. In de vorige blog (deel 1) hadden we een winactie, waarbij je één van de armbanden, aangepast op jouw polsmaat kon winnen. Deze winactie is inmiddels
gesloten en Sjouk Feitsma is de gelukkige winnares geworden, ze gaat mij nog een foto sturen waarop ze de armband draagt, die ga ik hier uiteraard posten! Heel leuk...dank je wel Sjouk 😍 

Iedereen bedankt voor het mee doen!


Hieronder zie je een armband met een koffie-thema, met zo'n armband om kan je prima een kopje koffie gaan drinken in zo'n mooie treinwagon! 😊👍 Ik zag het kleine koffieboon-kraaltje en toen was ik meteen verkocht, deze wordt de baas in de armband! Het leek me leuk om iets met leer te doen, dus ik ben ijverig een kopje koffie gaan knippen en ik heb de donkerbruine stukjes leer in het lila leer gelegd, daarna heb ik het met een patina laag bewerkt.


De oude trein wagons hebben een prachtig interieur, die kleuren zie je dan ook terugkomen in de sieraden!

Daarna viel mijn oog op deze mooie kralen hieronder afgebeeld. De linker oorbellen zijn mooi lang geworden, de druppels zijn net honingdruppels. De rechter oorbellen vind ik heel romantisch geworden door de oude vierkante lila Tsjechische kralen en de vuur gepolijste rosegold facet kralen, heel schattig is het kleine blaadje onderaan. 


En hieronder zijn de oorbellen helemaal af! Welk sieraad vindt jij het mooist? Je kan hier beneden een berichtje achterlaten in de comments als je het leuk vindt, het lijkt mij leuk om van jullie, mijn lezers, te horen welke jullie favoriet is! 

Tot de volgende keer,
Toedels!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten